Årslicens

Luminatum utbildning

Kunskap & Kompetens

Utbildning för årslicens

Du har kommit helt rätt om du avser att skriva Inusresecs initiala test - Årslicensen. Om du redan har en årslicens, välj istället att läsa om Kunskapsuppdateringen ovan i menyn.

Vad ingår i utbildningen?

Utbildningen består av tre delar som säljs var för sig.


Utbildning för årslicens innehåller videoklipp och skriftligt material. Det räcker med utbildningsdelen för att klara Insuresecs licenstest. 


Instuderingsfrågorna innehåller, som namnet antyder, instuderingsfrågor. Det finns hundratals frågor som täcker alla relevanta områden. Instuderingsfrågorna gör det roligare och enklare att få kunskaperna att fastna ordentligt. Instuderingsfrågorna har samma format som Insuresecs årslicenstest, men fokuserar på ett kunskapsområde åt gången. En kort fråga följs av fyra svarsalternativ, varav ett är rätt.


De diagnostiska testerna innehåller tester som kan användas antingen i början, under, eller efter att studierna är klara. Ett diagnostiskt test blandar olika kunskapsområden och innehåller betydligt fler frågor i varje testomgång än instuderingsfrågorna gör. De diagnostiska testerna kan visa vilka kunskapsområden som behöver mer studier, eller om det är dags att skriva det riktiga testet. Eftersom det finns många fler frågor än som ryms i ett enskilt diagnostiskt test, kan testerna skrivas om många gånger.


De flesta har köpt alla tre delarna och har varit nöjda med att dels få själva kunskapen via utbildningen och sedan få möjlighet att träna i de två tilläggspaketen.

Innehåll

Utbildning

Instuderings-frågor

Diagnostiska tester

Anpassat till gällande kunskapskrav

Möjlighet att använda på dator

Möjlighet att använda på smartphone

På svenska

Videoklipp


Skriftligt material


Möjlighet att ladda ned och skriva ut


Enkelt att komma igång

Säker hantering av personuppgifter

Utbildningsintyg vid färdigställd utbildning

Stort urval av instuderingsfrågor

Stort urval av diagnostiska tester

Kontakt

Luminatum AB, Box 511, 101 30 Stockholm

info@luminatum.se

+46 709 54 44 88

Bolagsinformation

Organisationsnummer 559195 - 5116


Bankgiro 5345 - 6208

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera